Gostujoče predavanje: Aleš Fevžer in Andraž Štalec
26.3.2018

  • 26. 3. 2018 ob 18. uri Aleš Fevžer: Fotografski izziv Olimpijskih iger - Pjongčang 2018

    Aleš Fevžer, športni fotograf ima za seboj več kot 25 let poklicnega dela predvsem v športni, reportažni in potovalni fotografiji. 
    V času črno-belega in barvnega filma ter diapozitivov je svoje fotografije objavljal v številnih revijah in časopisih doma in v tujini, danes pa dela predvsem z stalnimi naročniki in svoje fotografije trži tudi preko spletne strani www.alesfevzer.com . S svojimi fotografijami je opremil mnogo knjig, izdal več kot 50 koledarjev in leta 2014 avtorsko fotografsko knjigo "Slovenski olimpijski heroji". Aleš Fevžer je do sedaj fotografiral na 15 olimpijskih igrah in več kot 50 svetovnih in evropskih prvenstvih v različnih športih, dirkah Formule 1, moto GP, Grand Slam teniških turnirjih in športnih avanturah. Na predavanju bo pokazal svoje delo iz ravno končanih Olimpijskih iger v Pjongčangu v Južni Koreji.

    26. 3. 2018 ob 19. uri Andraž Štalec: Digitalni marketing in spletna analitika
    Andraž Štalec je direktor agencije za digitalni marketing Red Orbit, ki je že več kot deset let vodilna performance agencija v regiji. 
    Digitalni marketing postaja vse bolj osredotočen na številke. Vložki podjetij v digitalno okolje se povečujejo in posledično podjetja pričakujejo vedno boljše rezultate. V sklopu predavanja si bomo pogledali kako se spreminja digitalno okolje, kakšni so trendi, ki nas čakajo v prihodnosti, kako meriti uspeh in predvsem kako zastaviti preprosto strategijo nastopa na digitalu. Na podlagi izkušenj s področja iskalnega marketinga, optimizacije spletnih strani in spletne analitike, nam bo Andraž Štalec, razkril recepte za uspehe v zadnjih letih.