Vse najboljše v letu 2011
25.12.2010

  • Vse najboljše v letu 2011

    Priložnost preizkusiti se in postati del medijske industrije je dana vsakemu, ki ima določen dar in željo, je dovolj vztrajen in ima tudi nekaj sreče. Če verjamemo, da je vsakdo nadarjen na določenem področju medijske produkcije, kjer je nekaj sto poklicev, potem nam preostane še stalno in kakovostno izobraževanje, povezano s prakso, in trdo delo, pa tudi sprejemanje drugačnega načina življenja. Praktično vsi uspešni ljudje povezujejo delo in hobi, kariero in zasebno življenje, saj so v neprestanem primerjanju in tudi tekmovanju s kolegi in tekmeci v globaliziranem svetu, kjer poteka življenje 24 ur na dan, skozi vse leto.
    Takšen način razmišljanja in dela, ki se praviloma ne sklada s klasičnim pojmovanjem služb in prostega časa, prinaša v družbo in družino drugačne oblike razmišljanja in ravnanja, obenem pa je verjetno edino dolgoročno zagotovilo za napredek in uspešnost.


    Vsem študentkam in študentom IAM, predavateljem, sodelavcem in prijateljem IAM se zahvaljujem za sodelovanje v letu 2010 in želim v letu 2011 kar največ zdravja, energije, motivov, ustvarjalnosti in veselja pri študiju in delu.

    dr. Srečo Zakrajšek, direktor IAM