Novoletna čestitka, dr. Srečko Zakrajšek, direktor IAM
16.12.2009

  • Ob zaključku leta 2009 se Vam zahvaljujem za odlično sodelovanje in Vam čestitam za lepe študijske in delovne uspehe. Izredno sem vesel in ponosen, da uspevate uspešno povezovati študij in praktično delo in predvsem, da imate svoje delo radi in Vam pomeni v veliki meri tudi način življenja.
    Leto 2009 je zaznamovala svetovna ekonomska recesija, na IAM pa smo vključevali novosti v programu, prostorih in opremi , saj je treba v težavnih časih še več vlagati v kakovost in konkurenčnost, vrhunsko izobraženi kadri pa so predpogoj za uspešno delo v novih razmerah.

    V letu 2010 bomo v celoti usposobili TV, avdio studio in fotoatelje ter zagotovili kakovostno izvajanje izbirnih modulov in izdelavo profesionalnih izdelkov medijske produkcije, ki jih bo pripravila prva generacija diplomantov medijske produkcije.

    Vrhunsko znanje, sposobnost prilagajanja in iskanje novega obenem, predvsem pa pripravljenost za neprestano učenje, sodelovanje in tekmovanje z najboljšimi na svetu, Vam bosta zagotovila uspeh in veselje v poklicu, s tem pa tudi velik del sreče v življenju

    Vse najboljše in najlepše v letu 2010 Vam želim

    dr. Srečo Zakrajšek, direktor IAM